Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BACH KÖZELÉBEN 2014/2015 I.
MÜPA - Müpa Üvegterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Budapesti Vonósok ezzel a hangversenysorozattal leginkább a fiatalabb korosztályt szeretnék megszólítani és megismertetni J. S. Bach munkásságával Dr. Kamp Salamon előadásában, kiváló szólistákkal, és a zenekarral sok éve együttműködő Lutheránia Énekkarral, élvezetes, könnyed hangulatban, hogy a közönség még közelebb kerülhessen Bach korához és művészetéhez.

A sorozatban felhangzó művek az egyházi év adott vasárnapjaira írott kantáták. Az előadásokat nem csak zene és szó, hanem képek is színesítik. Műsor:
J. S. Bach: Wo soll ich fliehen hin BWV 5 Szólisták: Szabóki Tünde – szoprán, Schöck Atala – alt, Megyesi Zoltán – tenor, Cser Péter – basszus Csembaló: Dobozy Borbála Közreműködnek a Budapesti Vonósok és a Lutheránia Énekkar Vezényel, és a műveket bemutatja: Dr. Kamp Salamon
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?