Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY BOLOND NÉGYET CSINÁL - STAND UP BRIGÁD
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(4 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré – Rejtő Jenő nyomán A Stand Up Brigád előadása.

A májusban bemutatott Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré a Bethlen Téri Kabaré sikeres receptje alapján készült. Végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt -, fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal és jó adag zenés paródiával.  Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát, és máris kész a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új ponyvakabaréja. A színpadra lépő bolondok között találjuk az est konferansziéját, Beleznay Endrét, a Rádiókabaré humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát, Éles Istvánt. Figyelem, a műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmát és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat.  Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg vicces szomszédját. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják. 85 éve nyílt meg a Bethlen Téri Színház Kellér Dezső filléres kabaréjával, ennek apropójából egy különleges meglepetésvendéggel készül a Stand Up Brigád csapata. Konferál és főbb szerepekben: Beleznay Endre. Közreműködnek: Éles István, Szép Bence, Ürmös Zsolt. Írták: Éles István, Rejtő Jenő, Szép Bence, Ürmös Zsolt, Varga Ferenc József. Zene: Polgár Péter Szerkesztette: Ürmös Zsolt Rejtő Jenő hazánk egyik legolvasottabb, legnépszerűbb írója, aki a közismert légiós és western regényei mellett számos színdarabot, librettót és kabartréfát is jegyzett – ezért is érthetetlen, napjainkban miért láthatunk olyan kevés Rejtő Jenő kabaré-jelenetet a színházakban. A kabaré Rejtő Jenő Központi ügyelet című jelenetére épül, Beleznay Endre, Ürmös Zsolt és Szép Bence mindehhez hozzátesz némi modern sketch comedyt, egy csipetnyi stand upot, Éles István pedig zenés paródiával járul hozzá a sikerrecepthez.  www.standupbrigad.hu
  Stáblista
Konferál 
Beleznay Endre 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?