Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZNAVOUR - URARTU ÖRMÉNY NEMZETISÉGI SZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy csepp Párizs.., sok dal, szerelmek… és Piaf egy gondolatébresztő, de könnyű színházi estében.

A darab a francia sanzon koronázatlan királya, az örmény származású Charles Aznavour életének pillanatképeit fűzi egybe a gyermekkortól a világhírnévig. Az Örmény Színház előadásában Aznavourt Baj László színművész alakítja, Edit Piaf szerepében pedig Koncz Esztert láthatjuk. „...nézőként egyre mélyebbre látunk Aznavour életének varázsgömbjébe, mely rengeteg belső frusztrációt, nehézséget, küzdelmet tár elénk, majd ismét felszólal egy­egy messzire repítő sanzon, egy fájdalmas és egyben gyönyörű, emlékekkel övezett hangulat.” (Petrova Miroljuba) A tavaszi sikeres Bethlen téri bemutatót követően az előadás Pécsett, a legrangosabb országos színházi fesztiválon, a POSZT­on is nagy sikernek örvendett. Támogató: Országos Örmény Önkormányzat Szereplők: Baj László, Bardóczy Atilla, Koncz Eszter, Keller Linda, ifj. Diramerján Artin, Diramerján Dóra Zongora: Kecskeméti Gábor Harmonika: Berec Péter Író: Diramerján Artin Rendező: Gergely László http://www.bethlenszinhaz.hu
  Szereposztás
Színész 
Baj László 
Színész 
Bardóczy Attila 
Színész 
Koncz Eszter 
Színész 
Keller Linda 
  Stáblista
Rendező 
Gergely László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?