Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LUXFUNK RADIO FUNKY PARTY + SOUL LEGENDS KONCERT
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Luxfunk Radio Funky Party + Soul LegendsKedves Vendégeink!

Technikai okok miatt a Back II Black zenekar szombati koncertje új időpontban kerül megrendezésre.

Az Orfeumi Éjszakák nevű, nyári fesztiválsorozat keretein belül július 25-én a Zsófia Rendezvényhajó alakul át funky-hajóvá, ahová szeretettel várjuk a műfaj szerelmeseit, az Orfeum és a Luxfunk Radio Funky Party törzsvendégeit.

Azonban most szombaton sem maradunk buli nélkül. A már jól ismert Luxfunk-minőségen kívül egy újdonsággal kedveskedünk a bulizni vágyóknak. Szeptemberben bemutatásra kerülő legújabb műsorunkból, a Soul Legends című produkcióból kaphatnak egy órányi ízelítőt azok, akik ezen a hétvégén is a minőségi szórakozást, a Luxfunkot és az Orfeumot választják.


SOUL LEGENDS

Schwartz Dávid − aki a TV2 zenei tehetségkutatójának legjobb nyolc énekese közé került, valamint egyik főszereplője az Orfeum nagy sikerű Jackson Forever produkciójának − önálló estre készül a pesti mulató programigazgatójának felkérésére.

Soul Legends című műsorával egy igazi, jó hangulatú koncert keretein belül kalauzol el bennünket a soul- és funky-zene világába, ahol zenekarával a műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Etta James, Stevie Wonder, Chaka Khan és Tina Turner.

A koncert fergeteges hangulatot ígér a pesti éjszakában, ahol az élőzene után a Luxfunk lemezlovasai, 5vös László és Troubleman pörgetik tovább a hangulatot egészen hajnalig, kizárólag eredeti vinylkorongokról. :-)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?