Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓ ÉJSZAKÁT MÁD! - SPARKING ZENEKAR
Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1240 értékelés alapján
  Leírás
Az utóbbi években Mád kiemelkedő helyet vívott ki magának azok közül a helyszínek közül, amelyek méltán képviselik Tokaj - Hegyalját Magyarország imázsának kialakításában, a hagyományok őrzésében, újraélesztésében, ébrentartásában. Ezt a törekvést képviseli Mád másik kiemelkedő rendezvénye, a Furmint Ünnep is, melyről el lehet mondani, közismert az ország határain belül, de idevonzza azokat a külföldi vendégeket is, akik szeretnék megismerni Magyarország tájait, történelmét, az itt élő embereket és nem utolsó sorban szeretnék megkóstolni a tokaji borokat, amelyek - többek között köszönhetően a Mádi Körnek - jó úton vannak, hogy ismét elfoglalják helyüket a világ legjobb borai között. Ám Mádon nemcsak újraélesztik, ápolják a hagyományokat, hanem új hagyományokat is teremtenek. Minden bizonnyal ilyen a 2014 június 28-ról 29-re virradó Jó éjszakát! címmel megrendezendő zenés éjszakai program, amely mind az ott élőknek, mind az idelátogatóknak igényes, kellemes, romantikus szórakozást, igazi kikapcsolódást kínál.

Hogy így lesz, azt részben az est fellépői, a meghívott művészek biztosítják. A komolyzene, a könnyűzene, az egyházi és népzenei elemeket is ötvöző zenei világ legismertebb képviselői lépnek fel az este 8 órakor kezdődő és hajnalban végződő műsorfolyamban. Név szerint: Presser Gábor zeneszerző, zongorista, énekes, akinek Szabó Tamás szájharmonika művész lesz a vendége, Varnus Xavér orgonaművész, a világzenét játszó Kerekes Band, Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros, a régi és modern korok vokális zenéjét bemutató Vox Antiqua Kamarakórus, az I heart Budapest nevet viselő zenészpáros, akik Budapest hangulatát varázsolják a mádi éjszakába , a jazz acapellát bemutató Jazzation együttes, az új lemezét bemutató, dzsessz zenét játszó Balázs Elemér group és a Sparking zenekarok, a Blahaluisiana együttes, akik blues-os és country-s elemeket vegyítenek a rockzenébe, valamint Szirtes Edina,- Mókus, aki Szerelmezős koncert címen két szólólemezéről mutat be részleteket.

A másik ok, amiért a vendégeknek érdemes idelátogatni, a gondosan megválasztott helyszínek. Minden produkció más és más helyszínen mutatkozik be, érzékeltetve Mád történelmi, népességbeli, kulturális és tájbéli sokszínűségét. Többek között megismerhetik az idelátogatók az 1653-ban épült Szentháromság római katolikus templomot, az 1795-ben épült barokk zsinagógát, amit Európa egyik legszebb zsinagógájaként tartanak számon, a 2014-ben felújított, integrált közösségi szolgáltatást nyújtó művelődési házat, a koncerteknek otthont adó pincészetek hol több száz éves múltra visszatekintő -, hol a modern építészet remekeit felvonultató udvarait, épület belsőit.

De van egy harmadik ok is, ami érdekessé, bensőségessé, felejthetetlenné teheti ezt a napot, ezt az éjszakát. A táj szépsége önmagában is lenyűgöző, de tudni kell, hogy hajdanán éltek itt a Rákócziak, ez a vidék a kuruc harcosok valamikori szálláshelye is volt, a megmaradt és megóvott épületek felújítva és szépítve várják az érdeklődőket. És végül: a rengeteg élmény betetőzéseként be kell térni Mád borospincéibe, meg kell kóstolni az itt működő borászok remekműveit, a tokaj - hegyaljai borokat, hozzá a gondosan válogatott ételeket. Mert aki bírja, annak nem kell feltétlen hajnali négykor ágyba bújnia: egy mesés, romantikus éjszaka mi mással is végződhetne, mint koccintva, énekelve kicsit még együtt maradni a helybéliekkel, a barátokkal.

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődését, ha úgy látja, hogy egy ilyen eseménynek érdemes a hírét vinni, kérjük, a rendelkezésére álló lehetőségeken belül tegye meg. Így ön is részese lehet annak a törekvésnek, ami nagyon fontos a mádiaknak: bebizonyítani, hogy a kultúra, a hagyományok tisztelete és ápolása együtt jár az igényes szórakozással, hogy az ilyen és ehhez hasonló rendezvények öregbítik a magyar vidék vendéglátását, vendégszeretetét.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?