Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

OSZTRÁK GOSPELKÓRUS HANGSZERES JÓTÉKONYSÁGI KONCERTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Barbakán

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 311 értékelés alapján
  Leírás
Heilige Familie Gospel Kórus
Az innsbruck-i Heilige Familie Gospelkórus hangszeres jótékonysági koncertje a 24 éves Széchenyi Lions klub szervezésében.A kórus 2006-ban alakult Gruber László kórusvezető kezdeményezésére.

Hagyományosan afroamerikai- és un. fehér gospel dalokat adnak elő. Lelkük mélyéről énekelnek, nem tagadják, hogy a közönség tisztelete és mások örömszerzésének célja mellett saját kedvükre dalolnak, zenélnek.

A klub a koncert bevételét a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthonban lakó gyermekek részére ajánlja fel.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?