Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HADD SZÓLJON! WASTAPS KONCERT A KLUBRÁDIÓ TÁMOGATÁSÁVAL! VENDÉG: SOLTÉSZ REZSŐ
New Orleans - New Orleans Music Club.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5856 értékelés alapján
  Leírás
A WASTAPS, a 70-es 80-as évek ismert és sikeres funk-rock zenekara 2011-ben több mint húsz év hallgatás után a Németországban élő, Charly Nice néven sikeres szólókarriert magáénak mondható régi frontemberével, Szép Károly énekes-szaxofonossal, és néhány korábbi tagjával ismét összeállt.A zenekarnak az újra összeállás óta két lemeze jelent meg, az első, egy 12 új dalt tartalmazó album, 2011-ben, Bolond világ címen, a második - egy négyszámos maxi CD - 2013-ban, melynek címe, Körforgás. A WASTAPS most készíti harmadik lemezét, amely megjelenése a május végére várható.
A WASTAPS soulos, funkys elemeket, helyenként a jazz világát idéző harmóniákat, improvizációkat tartalmazó kompozícióival igyekszik megidézni múltat és jelent, zenéjük, ha úgy teszik fekete és fehér, olykor vad majd lágy, vidám és lírai. Olyan ez, mint a világ, ahol élünk, a mód, ahogy élünk, vagyis kissé bolond. A koncertek lelkes fogadtatásából lemérhető, hogy van fogadókészség a WASTAPS által játszott funky és soul elemeket tartalmazó, zenére. Ugyanakkor a zenekar lassúbb, lírai szerzeményei, mint pl. a "Nem vigyázol rám", vagy a címadó "Bolond világ" című dalok ügyesen ellenpontozzák a kemény, lüktető zenei blokkokat.
A zenekar frontembere Charly Nice - Szép Károly - aki karakteres hangjával már eleve meghatározza a WASTAPS zenéjének irányvonalát, szaxofon és fuvolajátékával jelentékenyen hozzájárul a zene hitelességéhez. A többiek - Brindzik József billentyűs, Keres Tibor gitáros, Nagy István basszusgitáros és Szendrey István dobos - is fáradhatatlanul játsszák a fekete zenét, ha kell erőteljesek, ha kell, visszafogottak, mindenképpen egyenrangú partnerei Szép Károlynak.
A 2012 januárjában megtartott lemezbemutató koncert óta a WASTAPS rengeteg koncertet adott, szinte az összes ismert klubban fellépett, fesztiválokon vett részt, visszatérő vendége a Magyar Dal Napja rendezvénynek. A WASTAPS koncertjein az összeállás óta megjelent két CD-je anyagát, nagysikerű külföldi funky és soul nóták invenciózus feldolgozásait adja elő. A Bolond világ és a Körforgás albumok dalait a Jazzy Rádió, és a Klubrádió rendszeresen játssza, a maxi lemez Búcsúdal című dalára a tavalyi év végén készült el a zenekar harmadik videoklipje. A Klubrádió szervezésében és támogatásával megrendezésre kerülő New Orleans Clubbeli koncert érdekessége, hogy a zenekar vendége Soltész Rezső lesz, akivel a zenekar a 80-as években számos sikeres külföldi és hazai turnén vett részt.
A koncerten a WASTAPS készülő, harmadik lemezéről is elhangzanak dalok.
A http://wastaps.hu/ és a https://www.facebook.com/wastapsband oldalon további aktuális, friss információk, klipek, hanganyagok, fotók, cikkek, riportok találhatók.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Hogy tetszett?