Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JUDIE JAY
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Amit már sokan tudhatnak: az egyik ''legfeketébb hangú'' hazai énekesnőt közel másfél évtizede foglalkoztatják a modern hazai könnyűzene meghatározó zenekarai, többek között a Colorstar, a Heaven Street Seven, a Zagar, illetve a Realistic Crew; szólólemeze pedig 2011-ben Harmony címmel jelent meg. Judie Jay a swinges, blues-os hangzásvilágtól kezdve a hiphopon, triphopon át egészen az elektronikus zenékig megannyi stílusban otthonosan mozog. Köszönhető ez részben a pályafutása során őt ért számtalan különböző zenei impulzusnak, továbbá annak a multikulturális közegnek, amelyben felnőtt, hiszen az Algériában született Maitinsky Judit élt Kanadában, dolgozott Berlinben és Korfun.
Amit viszont még nem elegen tudnak: Judie Jay-nek Gergácz Gábor gitárossal kiegészülve egy vadonatúj formációja van, amellyel igen nagy sikerrel mutatkoztak be még június legelején az Opus-ban.
A jazzes, soulos kalandozások, az ismert standerdek és feldolgozások különben egyáltalán nem számítanak új színnek az énekesnő zenei palettáján, hiszen saját bevallása szerint számára az ''improvizációval kezdődött minden''.

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?