Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PULZUS VONÓSNÉGYES, SCHUBERT MŰVEK, KM. KERTÉSZ OTTÓ (CSELLÓ)
Festetics Palota

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Pulzus vonósnégyest Rajncsák István és Mahdi Kousay alapította 1999-ben, első koncertjüket Portugáliában adták.2002-től játszanak a jelenlegi felállásban: a primárius Pilz János, aki alapító tagként több
mint 20 évet töltött a világhírű Keller vonósnégyesben, a 2. hegedű szólamát Lesták Bedő
Eszter, az Erkel Ferenc Kamarazenekar koncertmestere játssza. Mind a négyen a Budapesti
Fesztiválzenekar művészei.

A mostani felállás sikerét az elmúlt több mint 10 év bizonyítja, a zenekari és szólista feladatok mellett változatlan lelkesedéssel készülnek új műsorokkal és színes repertoárral az évi bérletes hangversenyekre és egyéb felkérésekre. Számos rádiófelvétel és 2 CD őrzi játékukat, egy Haydn, Dvorak és Sosztakovics műveket tartalmazó élő felvétel, és Reinhold Glier vonósnégyesei a Hungaroton gondozásában.

Szívesen játszanak kibővített felállásban is, színesítve a kvartettrepertoárt, meghívott vendégművészként szerepelt többek között Csalog Gábor, Hegedűs Endre, Jandó Jenő, Konrád György,
Nagy Péter, Perényi Miklós.

Az együttes ezúton is köszöni egyre növekvő törzsközönsége figyelmét és támogatását!

Műsor:

Schubert: c-moll vonósnégyes-tétel D. 703
Schubert: a-moll vonósnégyes D. 804

C-dúr vonósötös D. 956
(km. Kertész Ottó - cselló)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?