Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TOMPOS KÁTYA KERESZTÜL EURÓPÁN
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Nemzeti Színház kiváló színésznője a Valami Amerika 2 című filmben csillogtatta meg először énektudását. A Magányos csónak című dal sokak kedvence lett. Az István, a király 2013-as előadásán Réka szerepében hódította meg a Papp László Budapest Sportaréna és a Szegedi Szabadtéri Színpad közönségét. Énekesnőként talán kevesebben ismerték eddig, pedig Kátya otthonosan mozog a jazz, a pop és a világzene világában is. 2013 novemberében Keresztül Európán címmel jelent meg első szólólemeze. Az album egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar és orosz nyelven. Igazi kalandozás nem csak kelet és nyugat, de a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, egy olyan tükör, melybe jól esik belenézni. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe. A koncert vendégfellépője Szemenyei János.

Zenekar:
Dely Domonkos - vokál, perka
Galambos Zoltán - billentyűs hangszerek
Fehérvári Attila - basszusgitár)
Hrutka Róbert - gitár, mandolin
Kalmus Felicián – cselló
Markó Ádám – dob
  Szereposztás
Előadó 
Tompos Kátya 
Előadó 
Szemenyei János 
  Stáblista
Zeneszerző 
Hrutka Róbert 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?