Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BAILE DE PALABRA - A MERCEDES RUIZ TÁRSULAT ELŐADÁSA
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Baile de Palabra: Szavak tánca – flamenco előadásMercedes Ruiz és flamenco társulata első alkalommal mutatja be Magyarországon a “Szavak tánca” című előadást, amely feleleveníti korábbi munkáikat és a csoport valamennyi alkotóelemét – a gitárt, az éneket és a táncot – főszerephez juttatva állítja színpadra ezt a különleges produkciót.

A műsor címe mindent elárul, röviden úgy is megfogalmazhatnánk, hogy tánc a flamenco ének és zene szövegére. A feladat nem könnyű, hiszen a tánc, az ének és a muzsika, színpadi eszközök nélkül, pőrén jelenik meg elöttünk, csupán a szigorú fekete és a megvilágítás ügyes alkalmazásával, ezáltal is kidomborítva Mercedes Ruiz táncának eleganciáját.

Mercedes Ruiz (tánc)
Miguel Ortega (ének)
Santiago Lara (gitár)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?