Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSEH TAMÁS-EST MICSODA ÚTJAINK
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Micsoda útjaink – Cseh Tamás dalaival
koncert és film
A koncert ideje: 3 óra, egy szünettel Mohácsi János 2012-ben végzett színész osztálya Kaposvárról egészen Amerikáig jutott Cseh Tamás dalaival. A nagysikerű vizsgakoncertben tanáruk, Rozs Tamás vezetésével áthangszerelt dalok hallhatók, melyet tucatnyi hangszer megszólaltatásával a tehetséges fiatalok adnak elő.

A turnéról zenés dokumentumfilm is készült, melyet a koncert után levetítünk a Városmajorban. Ezzel a régmúlt idők mozijának élményét idézzük meg az eredetileg szabadtéri kertmoziként üzemelő helyszínen, amikor egy jeggyel filmet és koncertet is láthattak-hallhattak a nézők.

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy osztály, hát ez az osztály nem volt se rosszabb, mint a többi, csak épp a legjobb. És volt egy helyre énektanárjuk, maga az egyfejű Rozs Tamás, a csellócsászár, aki fejébe vette az osztály rozsdalepte osztályfőnökével, hogy vizsgázzon, ha már énekből, hát Cseh Tamásból, helyből távol. Mert volt egyszer énekes, Cseh Tamás, akinél jobban, szívfacsaróbban a semmit eldalolni senki nem tudta, a szövegekben persze ott ólálkodott hol nem volt Bereményi Géza, hát így ők, ketten… Volt vizsga, lett belőle koncert, egy szál gitár helyett 12 hangszerre, ország-világra. Siker, pénz, nők, férfiak, ingyen gumimatrac, csillogás, elszállás, puffanás, minden ami szokott, amikor egy dolog jó. S mit ad Isten, hogyhogynem, meghívták őket a Nagy Ámerikába. Repülőjegy, helyfoglalás, koncertek, künn a nagy vízen túl. De a baj nem jár egyedül. Elkísérte őket a forgatócsoport, hogy megörökítse a Turnét az örökkévalóságnak, vagy éppen nektek, akik éppen nézitek. És ha már úgyis éppen nézi valaki, - akinek még így is jobb, mint annak, aki éppen nem - miért ne járjon mellé koncert, és miért ne vendégeskedne benne egy-két dal erejéig, akiket amúgy is szeretünk, régi kaposváriként, a Csákányi meg a Kulka?” (Mohácsi János)

Hang utómunka: Major Csaba
Grafika: Takács Attila
Vágó: Mészáros Attila
Operatőr: Pataki Ádám, Erdélyi Gábor
  Szereposztás
Színész 
Béli Ádám 
Színész 
Boros Anna 
Színész 
Decsi Edit 
Színész 
Formán Bálint 
Színész 
Horváth Szabolcs 
Színész 
Kárpáti Pál 
Színész 
Keresztény Tamás 
Színész 
Kiskamoni-Szalay Lilla 
Színész 
Lábodi Ádám 
Színész 
Lovas Rozi 
Színész 
Porogi Ádám 
Színész 
Váncsa Gábor 
Színész 
Vitányi-Juhász István 
Színész 
Rozs Tamás 
Vendégművész 
Csákányi Eszter 
Vendégművész 
Kulka János 
  Stáblista
Rendező 
Tiszeker Dániel 
Producer 
Orlai Tibor 
A film zenei rendezője 
Novai Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?