Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: NEW BRAND
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2013 márciusában alakult zenekar énekesét egy ország ismerte meg tavaly a Voice című TV-műsorból, míg Nagy János zongorajátékát számtalan korábbi formációja révén (például In Line, Horgas Eszter és Tisza Bea zenekarai, Borbély Műhely, European Mantra, Free Style Chamber Orchestra) tartja már régóta becsben az ország jazz-szerető közönsége. A New BŸŸ(R)and védjegye, hogy két közismert „öreg róka” - az Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, Nagy János és a swing-hegedülés hazai nagymestere, Frankie Látó - mellett egészen fiatal tehetségek alkotják a gárdát, melynek kéttagú női szekcióját az énekes frontember mellett a zenekar dobosa alkotja. Valljuk meg, ez azért nem egy hétköznapi dolog a jazzben!

Husnullina Regina klasszikus zenei szakon Oroszországban tanult zongorázni, Amerikában üzleti tanulmányokat folytatott, így Budapestre már a Nemzetközi Üzleti Főiskolára jött vissza, és ennek befejezését követően ezen a területen is dolgozott. Három éve vette elő újra komolyabban a muzsikát, s a televíziós műsor még inkább felerősítette a benne munkálkodó „Voice-ot”: mégiscsak ez az ő pályája, hagyja a biznisz karriert másra.

Közreműködik:

Husnullina Regina - ének
Nagy János - zongora
Frankie Látó - hegedű
Kéri Samu - basszusgitár
Nagy Ábel - gitár, zongora
Joubert Flóra - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?