Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KIRÁLY MARTINA - LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékének ének szakán végzett. Pályáját az Equinox Jazz Quartet-ben kezdte, majd a 13 tagú,”urbánus popzenét” játszó Anselmo Crew énekesnőjeként folytatta. Zoohacker oldalán a lounge műfajba is belekóstolt, szerzőként és előadóként egyaránt. Első lemeze 2011-ben jelent meg,Ready for you címmel. Az albumon hallható „Ballonkabát” második helyezést ért el a Jazzy Rádió 2011-es dalversenyén, a Magyar Jazz Szövetség különdíjával társulva, s azóta napi rendszerességgel hallható a rádió műsorán. Martina dalszerzői tehetségét a Magyar Zeneszerzők Szövetsége 2012-ben az év könnyűzenei szerzőjét illető Orszáczky Jackie-díjjal honorálta. A díj szimbolikus jelentőséggel is bír – az énekesnő ugyanis mestereként tiszteli a rendkívüli zeneiséggel bíró, külföldön is sikeres pályát befutott Orszácky-t. Az est repertoárját alapvetően az idén megjelenő, Higher.Deeper című albumán hallható, soul-blues-funk stílusú szerzeményei alkotják, de folk- és rap ihletésű darabok is felbukkannak, teljes harmóniát alkotva a magyar könnyűzene gyöngyszemeivel illetve rockos hangszerelésű dalokkal.

Közreműködik:

Király Martina - ének
Rácz Krisztián – gitár
Herr Attila – basszusgitár
Gyenge Lajos – dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?