Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMPEC I-II.
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
KAMPEC I-II. színházi sitcom

A Kampec egy színházi sorozat a vígjáték, a thriller és a krimi határán. A színházba járó közönség előtt nem ismeretlen a színházi sorozat műfaja, a Gondnokság a Katonában két évadot ért meg, a Művház a Jurányiban jelenleg is nagy sikerrel fut.

A mi történetünk egy hullaházban játszódik, ahol különféle rejtélyes ügyek történnek. A szereplők groteszk figurák, akiknek megvan a saját bajuk, stich-jük. A történet fő szála egy sorozatgyilkosság, és emellett minden epizód egy önálló történet, sok fekete humorral és abszurd helyzetekkel.

Minden halottnak van valamilyen elrendezetlen ügye, melyben csak Mamma (Andresz Kati), a halottlátó takarítónő segíthet, aki remekül ért a holtak nyelvén. Az ügyek elrendezését azonban megnehezíti Timi, a korrupt rendőrnő és Csabi, a hentesből átképzett boncmester . A második epizódban bizonyossá válik, hogy az ide szállított hullák között összefüggés van, és mindannyian egy sorozatgyilkos áldozatai. Az ügyeket bonyolítja, hogy Timi felsőbb utasításra rendszeresen meghamisíttatja a bizonyítékokat Csabival. Bár Timi próbálja az ügyeket eltussolni, ám az ott dolgozókat egyre inkább érdekli ez a sorozatgyilkosság, és egyre inkább erősödik a gyanú, hogy valaki közülük többet tud a kelleténél... És Csehov óta tudjuk, ha egy pisztoly kerül a színpadra, az előbb utóbb elsül...

A MAI ESTE EGY KÜLÖNLEGES ALKALOM, KVÁZI EGY FELZÁRKÓZTATÓ PROGRAM A FOLYTATÁSHOZ, HISZEN AZ EDDIG ELKÉSZÜLT MINDKÉT EPIZÓD TEKINTHETŐ MEG.

Ötlet: Farkas Róbert
Világítástervező: Rohiro
Mozgás (2.) : Valkó Bence
  Szereposztás
Mamma 
Andresz Kati 
Csabi 
Mokány Csaba 
Sári 
Szabó Sára 
Timi 
Kelemen Tímea 
Peti "Sote" 
Inoka Péter 
Színész 
Császár Zsófia 
Színész 
Gulyás Ádám 
Színész 
Kókai Réka 
  Stáblista
Rendező 
Kovács Henrietta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?