Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BABOS - PLUTÓ - EMILIO PROJEKT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Babos Gyula, a hazai jazzélet egyik legismertebb gitárosa előbb a Kex, majd a Rákfogó együttesek tagjaként vált ismertté, első saját formációja pedig az 1979-ben alapított Saturnus volt. Aktivitása azóta is töretlen, szinte felsorolni is neház különböző zenekarait, projektjeit (Babos Trio, Babos Quartet, Take 4, Babos Project Romani, hogy csak a jelentősebbeket említsük). Hazai jazzpartnerei mellett számos külföldi muzsikussal is együttműködött. Felejthetelen koncertjei közé sorolható a kilencvenes évek eleji fellépése a Petőfi Csarnokban Victor Bailey, Terry Lynn Carrington, Jinda György és Szakcsi Lakatos Béla társaságában, vagy az, amikor a Tabánban ötvenezer ember előtt játszott Frank Zappa társaságában. További neves zenészpartnereiként említhetjük James Moody, Tony Scott, Herbie Mann, Trilok Gurtu vagy éppen Szabó Gábor nevét.

A ma fellépő trió a gitáros egyik jelenlegi projektje. Kipróbált muzsikustársaival Babos karakteres, erőteljes, egységes anyagot prezentál, a kompozíciókban saját imporvizációi mellett bőséges teret engedve a tagok zenei kibontakozásának is.

Közreműködik:

Babos Gyula - gitár
Horváth Plutó József - basszusgitár
Jelinek Emilio - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?