Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AUSTROJAZZ: SCHMIEDS PULS (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Ritka dolog, hogy egy ilyen sötét, halálvággyal átitatott dalt ennyire csengő szépségű, súlytalan, mégis szívbemarkolóan átható hang éneklejen. A hang gazdája, MiraLu Kovács számomra az év nagy felfedezése az osztrák énekes/dalszerzők között” mondta a SchmiedsPuls debütáló albumának címadó dala, a Play Dead kapcsán a magyar felmenőjű énekesnőről Andreas Felber osztrák jazzújságíró, akinek rendszeres éjszakai jazzrovata van az osztrák „királyi rádióban”, az ORF1-en. Mi sem mondhatunk mást: az osztrák Jazzwerkstatt Records mindig újat hozó „gyártósoráról” frissen lekerült, két kiváló jazzmuzsikus és egy érzékeny énekes/dalszerző találkozásából született izgalmas produkció elmélyült zenei élményt ígér.

Közreműködik:
MiraLuKovacs - ének, gitár
Walter Singer - nagybőgő
Christian Grobauer - dob

Jegyek 1000 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a JEGY.HU oldalon.

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?