Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: HAJDÚ KLÁRA QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hajdú Klárát a hazai jazzközönség jól ismeri, hiszen 2004 és 2012 között az ország egyik legnépszerűbb jazz-zenekarának, a Balázs Elemér Group-nak volt a női énekese. Ezzel a formációval két aranylemezt, illetve Fonogram díjat tudhat magáénak, valamint teltházas koncerteket itthon és Európa sok nagyvárosában.
Az elmúlt évtizedben számtalan muzsikustársa között olyan neveket találunk, mint Szakcsi Lakatos Béla, Oláh Kálmán, Dés László vagy Borbély Mihály.
Saját együttesét, a Hajdu Klára Quartetet 2008 elején alapította Balázs József zongoristával, Soós Márton bőgőssel és Cseh Balázs dobossal. A fiatal generáció tehetséges zenészeiből álló zenekar számos klubban és fesztiválon adott sikeres koncertet.
Klára 2009-ben Pacsovszky József: A vágyakozás napjai című filmjében énekelt, amely elnyerte a 41. Magyar Játékfilmszemle Arany Mikrofon díját. A filmzenét Bacsó Kristóf szerezte.
Első önálló albuma 2010-ben jelent meg Ajándék címmel, amely magyar nyelvű tradicionális karácsonyi dalokat tartalmaz jazzes hangszerelésben.
2012 elején megújult a Hajdú Klára Quartet: zongorán Neumann Balázs, dobon Hoff Marcell csatlakozott a zenekarhoz. Saját szerzeményeik mellett fiatal kortárs jazz-zenészek kompozíciói (pl. Lamm Dávid), pop- (Stevie Wonder) és népdalok feldolgozásai, valamint jazz standardek szerepelnek repertoárjukon.
Tavaly ősszel megjelent debütáló albumukat teltházas lemezbemutató koncerttel ünnepelték a BJC-ben, a zene.hu portálon pedig így írtak a Come with me című korong kapcsán: ''Eddigi életem során talán kétszer fordult velem elő, hogy nem tudtam kivenni egy CD-t a lemezjátszómból, és körbe-körbe hallgattam, no persze nem azért, mert beleszorult. Most megtörtént újra.''

Közreműködik:

Hajdú Klára - ének
Neumann Balázs - billentyűs hangszerek
Soós Márton - nagybőgő
Hoff Marcell - dob

hajduklara.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?