Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: HILDEGARD LERNT FLIEGEN (CH)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tovább dübörög a januárban az Opus Jazz Clubból elindult jazzvonat, amely Európa jeles jazz színtereire viszi el utasait a MOL-csoport támogatásával. A szerelvény májusban a hazánkban viszonylag kevéssé művelt férfi vokális jazz két európai nagyságához juttat közelebb bennünket.
Az út mai, svájci állomásán a különös nevű Hildegard Lernt Fliegen („Hildegard repülni tanul”) szextett ad koncertet. Kedvcsinálóként elég csupán annyit említenünk, hogy a zenekar vezetője az az Andreas Schaerer, aki januárban osztrák zenészekkel alkotott triójával egy csapásra megnyerte az Opus Jazz Club koncertlátogatóinak szívét elképesztő tehetségével, amely hangjának adottságait, technikai tudását és az elektronika által kínált lehetőségeket mindig képes volt a hiteles kifejezés szolgálatába állítani. Svájci zenésztársaival előadott, számos díjat elnyert muzsikájában az ének mellé igen erős fúvós- és ritmusszekció társul.

Közreműködik:

Andreas Schaerer - ének
Andreas Tschopp - harsona, tuba
Benedikt Reising - bariton- és altszaxofon-, basszusklarinét
Matthias Wenger - alt- és szopránszaxofon
Marco Müller - nagybőgő
Christoph Steiner - dob, ütőhangszerek, marimba

www.hildegardlerntfliegen.ch
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?