Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FON-TRADE MUSIC SZAXOFON-NAP: ANDY SHEPPARD, SZAKCSI LAKATOS BÉLA, ORBÁN GYÖRGY, BALÁZS ELEMÉR
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Fon-Trade Music Szaxofon-nap Opus-beli debütálására egy éve került sor Rosario Giuliani vendégszereplésével. Idén Andy Sheppard, az egyik legizgalmasabb és legsokoldalúbb brit zenész a Szaxofon-nap külföldi sztárja, míg az itthoni színeket ezúttal is Szakcsi Lakatos Béla, illetve az Orbán György és Balázs Elemér alkotta kiváló ritmusszekció képviselik.

Az 1957-es születésű Sheppard 19 évesen, John Coltrane zenéjének hallatán ragadott szaxofont a hetvenes évek végén, s mindössze háromheti gyakorlás után már a Sphere elnevezésű kortárs jazz bandával lépett fel helyi klubokban és bárokban. Intenzív tanulási időszak során fejlesztette képességeit és alakította ki saját hangját, melynek eredményeként 1986-ban brit jazzversenyt nyert. Ez egyúttal meghozta számára az áttörést jelentő szerződést is a legendás Antilles jazzkiadóval. Karrierje azóta töretlen, a triótól a bigbandig számos saját formációt hozott létre, emellett pedig kiemelkedő jelentőségűek azok a közös zenei projektek, melyekben Gil Evans, George Russell, Carla Bley vagy Steve Swallow voltak a társai.

Közreműködik:

Andy Sheppard - szaxofon
Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Orbán György - nagybőgő
Balázs Elemér - dob

www.andysheppard.co.uk
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?