Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚRHATNÁM SZOLGÁLÓ
Budaörsi Latinovits Színház - XNagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pergolesi: Úrhatnám szolgálóGiovanni Battista Pergolesi (1710-1736), a fiatalon elhunyt nagy olasz zeneszerző mindössze öt-hat évet tölthetett alkotással; ez idő alatt tizenkét operát írt, továbbá oratóriumokat, miséket, kantátákat, számos szvitet és koncertet. Remekművei közül a halála előtt komponált Stabat Mater és a La serva padrona (magyarul: Úrhatnám szolgáló) vígopera vált igazán híressé. Az élvezetes zenéjű, könnyed mű meghódította a világot és azóta is töretlen sikerrel járja diadalútját.

Új megvilágításban láthatjuk most e klasszikus történetet, a gazdag öregúr és a fiatal, számító szolgálólány kapcsolatát.

Az előadásban a Magyar Operaház magánénekesei, Sudár Gyöngyvér és Jekl László formálják meg a főszerepeket.

A rendező Cserje Zsuzsa.
  Szereposztás
Színész 
Sudár Gyöngyvér 
Színész 
Jekl László 
  Stáblista
Rendező 
Cserje Zsuzsa 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Budaörsi Játékszínben csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
  Hogy tetszett?