Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BALÁZS JÁNOS ÉS LAJKÓ FÉLIX JAZZ IMPROVIZÁCIÓI BEETHOVEN MŰVEKRE -BEETHOVEN BUDÁN
Budavári Önkormányzat Városháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1089 értékelés alapján
  Leírás
A két művészt jól ismeri már a közönség, mindketten a saját stílusukban kimagasló eredményeket értek el, Lajkó Félix hegedűművész a világzene, míg Balázs János zongoraművész a klasszikus zenével lopta be a publikum szívébe magát. De mit idéz elő 2 erős egyéniségű zenész közös játéka? A zenei határok eltűnését, ahol nincs előre megírt hangjegy, előre megbeszélt dallamok, csak a lélek muzsikál, abban a percben,amikor megtörténik a csoda, az improvizálás.

Kalandozások és kitérők persze akadnak majd bőven, így felismerhető lesz egy-két Beethoven szonáta (Kreutzer, tavaszi) dallam, vagy vonósnégyes témák, de mindez egy olyan zenei környezetben, ahol a döntő szerep a helyben
spontán érzések megnyilvánulása, kifejezése, melyhez elengedhetetlen a közös zenei elképzelés, és egymás zenei gondolatának kitalálása, ami mindig mást idéz elő. Olykor zilált, vagy éppen merengő-álmodozó, dallamos, vagy éppen ritmusos, netán balkáni hangzásvilágú. Egy biztos: ami ezen a koncerten elhangzik, azt sem a közönség, sem a két művész soha többé nem tudja megismételni.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
Budapest, I., Kapisztrán tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?