Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KELLER QUARTET 3. / BACH, KURTÁG, MOZART, WEBERN
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Keller Quartet háromrészes BMC-beli koncertsorozatának záró hangversenye ismét karakteres, intenzív zenei élményt kínál a zenetörténet több korszakán átívelő programjával. Tragikum, drámai feszültség, erős spirituális töltés jellemzi valamennyi darabot, legyen az Mozart nagyszabású, a maga korában meghökkentőnek számító érzelmi fűtöttségű szonátája, Webern alig öt percbe sűrített bagatelljei, Kurtág végletekig lecsupaszított darabjai, vagy Bach nagyszabású művének, a Zenei áldozatnak két most megszólaltatott tétele – a mű egyik pillérdarabjának számító, hatszólamú, eredetileg csembalóra írt, most zongorán előadott Ricercare, illetve a zongora-fuvola-hegedű-cselló összeállítású triószonáta.

Műsor:

W.A. Mozart: d-moll vonósnégyes K.421
J.S. Bach: MusikalischesOpfer, BWV 1079 - I.

- szünet -

Anton Webern: 6 Bagatell, Op.9
Kurtág György:
….apresunelecture de Rimbaud...
Doloroso
Auf !Schwung !
6 momentsmusicaux, Op.44
J.S. Bach: MusikalischesOpfer, BWV 1079 - II.

Közreműködik:
Keller Kvartett
Csalog Gábor - zongora
Kaczander Orsolya - fuvola
  Stáblista
Zongoraművész 
Csalog Gábor 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?