Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FIÚ, LEÁNY
Budaörsi Latinovits Színház - XNagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Szerelem nincs. Amit szerelemnek hívnak, az csak sejtcsomók és dúcok követelőzése. Ni, ni, nézzen oda! Szerelmes pár. Tiszta bohócok. A fiú zongorázik a nőstény hátán. A nő lecsukja a szemét!

A fiú ujjai hegyét telítik a vérplazmák. A pupillák kitágulnak, a könnymirigyek nedvet bocsátanak a szaruhártyára. Az ajaklebenyen reflexrángás jelentkezik. És már dumál: Drágám! Édesem!... Röhej! Röhej!” – mondja Feri Verának az első randevún. Aztán ráébrednek, hogy évek óta egymást keresték, hogy szükségük van egymásra, hogy ennek a fiúnak ez a leány, és ennek a lánynak ez a fiú kell… úgyhogy gyorsan meg is fogadják, hogy ők soha, de soha nem szeretnek egymásba.

Zenekar:
Ajtai Péter - bőgő
Miklós Szilveszter - dob
Pozsár Máté - zongora
  Szereposztás
Vera 
Sipos Vera 
Tamás 
Kuna Károly 
Gyuszi 
Csillag Botond 
Dudus 
Lazók Mátyás 
Feri 
Schruff Milán 
Tunyi 
Mészáros Piroska 
Dobos 
Csányi Dávid 
  Stáblista
Rendező 
Laboda Kornél 
Dramaturg 
Faragó Zsuzsa 
Díszlet 
Lisztopád Krisztina 
Jelmez 
Lisztopád Krisztina 
Zeneszerző 
Márkos Albert 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Budaörsi Játékszínben csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
  Hogy tetszett?