Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ELTÖRT KORSÓ
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Heinrich von Kleist: Az eltört korsó komédia

Mi minden megtörténhet egy kisvárosi bíróságon! A bíró úr bevert fejjel ébred, mert állítólag nekiesett a kályha sarkának. (Elölről is, hátulról is.) Nem tudja fölvenni a parókáját, mert állítólag a macska belekölykezett. (Ötöt.) Hivatalos iratba van becsomagolva a reggelire szánt kolbász. Egymás hegyén-hátán hevernek az akták, öt házipénztár van négy helyett, és így tovább. Kora reggel pedig panaszosok érkeznek: éjszaka valaki el akart csábítani egy gyűrűs menyasszonyt, a vőlegény rájuk törte az ajtót, a kilinccsel fejbe csapkodta a menekülő betolakodót, aki viszont lesodorta a polcról a menyasszony anyjának antik korsóját. És egy paróka is fönnakadt a szőlőlugason. A bíró úr persze gyorsan végére járna a dolognak – minek annyit kukacoskodni szabályokkal, törvényekkel, bizonyítékokkal, elvégre mégis ő a tanult ember a helységben –, de pechjére épp aznap érkezett a fővárosból egy fölöttese, aki mindenképpen ki akarja deríteni a teljes igazságot. Hogy ki az ördög volt az az erőszakos, korsótörő csábító!
Mulatságos és tanulságos színházi este lesz, ahol a végére minden kiderül! (Szinte minden.) LIZA, cseléd: Szabó Nikolett e.h. GRÉTA, cseléd: Horváth Julianna e.h.
  Szereposztás
WALTER, törvényszéki tanácsos 
Kelemen József 
ÁDÁM, bíró 
Sarkadi Kiss János 
FÉNYES, jegyző 
Nyári Oszkár 
MÁRTA ASSZONY 
Takács Katalin 
ÉVA, a lánya 
Szvetnyik Kata 
VITUS, parasztember 
Kalmár Tamás 
RÓBERT, a fia 
Mohácsi Norbert 
BRIGITTA ASSZONY, Vitus húga  
Gubik Ági 
WALTER szolgája 
Klement Szabolcs 
  Stáblista
Rendező 
Valló Péter 
Segédrendező 
Pintér Katalin 
Díszlet 
Valló Péter 
Jelmez 
Benedek Mari 
Súgó 
Csorba Mária 
Ügyelő 
Salamon Bernadett 
Világítás 
Memlaur Imre 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?