Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

MÁGIKUS BEATLES PARÁDÉ
Centrál Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 665 értékelés alapján
  Leírás
The BlackBirds Beatles Emlékzenekar 10. születésnapi koncert-előadása.A magyarországi The BlackBirds Beatles Emlékzenekar megalakulásának 10. évfordulójára összeállított igazi slágerparádé áttekinti a Beatles együttes teljes pályafutását az első kislemeztől (Love Me Do) az utolsó kislemezig (Let It Be). Különös figyelmet kapnak az idén 50 éves „A Hard Day’s Night” azaz az „Egy nehéz nap éjszakája” c. album dalai.

A műsor egy 2 órás koncert élményét vegyíti a színházzal. A Beatles 4 fő korszakát zenében és fellépő ruhákban is bemutató zenei blokkok között Brian Epstein - a Beatles menedzsere - kel életre (Vári-Kovács Péter színművész segítéségével) és az ő szemszögéből kísérhetjük végig a liverpooliak legendás történetét. A díszlet egy külön erre az alkalomra készített hatalmas méretű háttérvetítés lesz, melyen életre kel a Beatles együttes is.

A koncert-előadást a Kossuth-díjas zeneszerző, Szörényi Levente nyitja meg és néhány dal erejéig színpadra lép a Jászai-díjas Mikó István is, aki a Mindhalálig Beatles c. darabban évtizedekig John Lennont alakította.

Az est főszereplője a Beatles mellett a 2004-ben, magyar Beatles rajongó és Beatles-gyűjtő fiatal zenészekből alakult BLACKBIRDS zenekar, akik az elmúlt években bejárták a nemzetközi Beatles Fesztiválokat, első magyarokként léphettek fel a liverpooli Beatle Weeken (ahol a Top 5-be sorolták őket) és 2009-ben Tony Curtis is ellátogatott egyik koncertjükre. Túl vannak a 700. fellépésükön és azt vallják, hogy a Beatles örök és a dalok atmoszférája, dallamvilága és mondanivalója a mai napig is elnyűhetetlen és egyedülálló a világ zenetörténelmében.

www.blackbirds.hu

A The BlackBirds zenekar tagjai:

Dobos László (ének, gitárok, zongora)

Hajba Áron (ének, gitárok, szájharmonika, zongora)

Hoffmann György (dob)

Hajba Imre (ének, basszusgitár)
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Centrál Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát vagy bemutatod a jegyed okostelefonon - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?