1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
MÁGIKUS BEATLES PARÁDÉ
Centrál Színház - Nagyszínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.9 / 10
736 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
The BlackBirds Beatles Emlékzenekar 10. születésnapi koncert-előadása.A magyarországi The BlackBirds Beatles Emlékzenekar megalakulásának 10. évfordulójára összeállított igazi slágerparádé áttekinti a Beatles együttes teljes pályafutását az első kislemeztől (Love Me Do) az utolsó kislemezig (Let It Be). Különös figyelmet kapnak az idén 50 éves „A Hard Day’s Night” azaz az „Egy nehéz nap éjszakája” c. album dalai.

A műsor egy 2 órás koncert élményét vegyíti a színházzal. A Beatles 4 fő korszakát zenében és fellépő ruhákban is bemutató zenei blokkok között Brian Epstein - a Beatles menedzsere - kel életre (Vári-Kovács Péter színművész segítéségével) és az ő szemszögéből kísérhetjük végig a liverpooliak legendás történetét. A díszlet egy külön erre az alkalomra készített hatalmas méretű háttérvetítés lesz, melyen életre kel a Beatles együttes is.

A koncert-előadást a Kossuth-díjas zeneszerző, Szörényi Levente nyitja meg és néhány dal erejéig színpadra lép a Jászai-díjas Mikó István is, aki a Mindhalálig Beatles c. darabban évtizedekig John Lennont alakította.

Az est főszereplője a Beatles mellett a 2004-ben, magyar Beatles rajongó és Beatles-gyűjtő fiatal zenészekből alakult BLACKBIRDS zenekar, akik az elmúlt években bejárták a nemzetközi Beatles Fesztiválokat, első magyarokként léphettek fel a liverpooli Beatle Weeken (ahol a Top 5-be sorolták őket) és 2009-ben Tony Curtis is ellátogatott egyik koncertjükre. Túl vannak a 700. fellépésükön és azt vallják, hogy a Beatles örök és a dalok atmoszférája, dallamvilága és mondanivalója a mai napig is elnyűhetetlen és egyedülálló a világ zenetörténelmében.

www.blackbirds.hu

A The BlackBirds zenekar tagjai:

Dobos László (ének, gitárok, zongora)

Hajba Áron (ének, gitárok, szájharmonika, zongora)

Hoffmann György (dob)

Hajba Imre (ének, basszusgitár)

Helyszín

Centrál Színház
Budapest, 1065, Révay u. 18.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!