Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ELVARÁZSOLT KASTÉLY
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 92 értékelés alapján
  Leírás
Elvarázsolt kastély című táncjáték főhőse a csibész, „minden lében kanál” Gede, aki két neveletlen barátjával félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik.

Gede egyszer csak egy kastélyban találja magát, ahol a leghihetetlenebb dolgokkal, többek között saját gondolatainak megelevenedett alakjaival találkozik, akikkel számtalan kedves, izgalmas és mókás kalandba keveredik. Fantasztikus utazása során Gede – nem is sejtve a kastély varázserejéről - megtanulja, hogy a játék is csak akkor, jó, ha az nem más kárára történik, rátalál a lelke mélyén szunnyadó jóságra és igaz barátságot köt saját fantáziavilágának mesés lakóival. Előadják Balkányi Kitty, Dobrovics Réka, Somorjai Judit, Széki Zsófia, Angler Balázs, Fodor András, Barkóczi Sándor
  Stáblista
Tánc 
Balkányi Kitty 
Tánc 
Dobrovics Réka 
Tánc 
Somorjai Judit 
Tánc 
Széki Zsófia 
Tánc 
Angler Balázs 
Tánc 
Fodor András 
Tánc 
Barkóczi Sándor 
Koreográfia 
Fodor Zoltán 
Koreográfus assziszten 
Balkányi Kitty 
Zene 
Gergely Attila 
Fényterv 
Stadler Ferenc 
Jelmez 
Iványi Árpád 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?