Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FELOLVASÓSZÍNHÁZ.LÁNY GYERTYÁKKAL.
Maladype Színház - Maladype Bázis Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 192 értékelés alapján
  Leírás
KLIM (Volodimir Klimenko), az orosz és ukrán színházi élet egyik legendás, különleges életutat bejárt, szinte besorolhatatlan alkotója. Szövegei az expresszív vizualitásra, sajátos ritmust követő színészi játékra és a költői, polifonikus szerkesztésre épülnek. A Lány gyertyákkal (Дівчина із сірниками) c. színpadi műve Kozma András fordításában és rendezésében látható felolvasószínház formájában.

KLIM - olyan kiemelkedő orosz mesterek tanítványa, mint Anatolij Efrosz, Anatolij Vasziljev és az ukrán Volodimir Ogloblin, de már a múlt század 90-es éveitől saját iskolateremtő útját járja, amely a színházművészet szakrális dimenzióit kutatja. Rendezőként, drámaíróként, színházpedagógusként illetve, művészetfilozófusként is jelentős életművet hozott létre. Az utóbbi években leginkább önálló, szürreális hangvételű színpadi műveivel valamint klasszikus irodalmi alkotások eredeti látásmódú feldolgozásaival hívta fel magára a figyelmet – többek között antik görög szerzők, Shakespeare, Gogol, Dosztojevszkij művei alapján.

Szereplő: Ligeti Kovács Judit
  Szereposztás
Színész 
Ligeti Kovács Judit 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél vagy nem tudsz nyomtatni, a Maladype Bázisnál elég az is, ha a jegyed bemutatod okostelefonon a pénztárban a kinyomtatott papír helyett - más módon viszont nem tudják elfogadni a jegyet.
  Cím
  Hogy tetszett?