Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MŰVÉSZETEK KERTJE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
2014/2015-ös évben is 4 alkalmas hangversenybérlettel áll elő a Gödöllői Szimfonikus Zenekar.

Állandó karmesterük Horváth Gábor mellett Kesselyák Gergely Liszt-díjas karmeste és Ménesi Gergely, az MTV IX.  nemzetközi karmesterversenyének II. díjas karmestere is vezénylik a zenekart.
Nagynevű szólisták színesítik a programot, mint Szakács Ildikó szoprán, Ella Beatrix fuvola, Fodor Beatrix szoprán, Klacsmann Nóra hegedű. IV. Bérleti koncert - Művészetek kertje Wagner: Siegfried-Idyll             Grieg: Peer Gynt – I. szvit                                                                    J. Strauss: Tavaszi hangok-keringő Mennydörgés és villámlás-polka Mesél a bécsi erdő-keringő Könnyű vér-polka Kék Duna-keringő Vezényel: MÉNESI GERGELY
  Stáblista
Vezényel 
Ménesi Gergely 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?