Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TITOK, MISZTIKUM, LEGENDA
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
2014/2015-ös évben is 4 alkalmas hangversenybérlettel áll elő a Gödöllői Szimfonikus Zenekar.

Állandó karmesterük Horváth Gábor mellett Kesselyák Gergely Liszt-díjas karmeste és Ménesi Gergely, az MTV IX.  nemzetközi karmesterversenyének II. díjas karmestere is vezénylik a zenekart.
Nagynevű szólisták színesítik a programot, mint Szakács Ildikó szoprán, Ella Beatrix fuvola, Fodor Beatrix szoprán, Klacsmann Nóra hegedű. II. Bérleti Koncert - Titok, Misztikum, Legenda Mozart: A varázsfuvola - nyitány                                                    Mozart: G-dúr fuvolaverseny, szólista: Ella Beatrix - fuvola                                   Tóth Péter: Lorca-dalok, előadja: Fodor Beatrix - szoprán Muszorgszkij: Éj a kopár hegyen Vezényel: KESSELYÁK GERGELY – Liszt díjas, Érdemes Művész
  Stáblista
Vezényel 
Kesselyák Gergely 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?