Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

VALAKI JÁR A FÁK HEGYÉN
Nemzeti Színház - Kaszás Attila Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
A Költészet Napján a Kaláka együttes köszönti a 85 éves Kányádi Sándort. Gyönyörű kapcsolat ez. Barátság, megszámlálhatatlan közös munka és közös siker. Annak idején, a Kaláka zenekar megalakulásának 25 éves évfordulójára fogalmazta meg Kányádi, miért is kedveli a zenekart.A Kaláka együttestől kaptuk ezt a gyönyörű fotót, amelyen Kányádi Sándor költővel láthatjuk őket.

"A Kaláka együttes elegáns, más muzsikusokkal össze nem téveszthető zenei tálcán nyújtja a verset a hallgatóknak. Nem ráerőszakolják a maguk szerzeményeit, hanem kimuzsikálják a Gutenberg óta könyvekbe száműzött, „szív-némaságra” született s ítélt versekből a maguk olvasata szerinti „eredeti dallamot”.

Valaki jár a fák hegyén

Dél keresztje alatt
Kuplé a vörös villamosról
Vannak vidékek
Fakatona
Az elveszett követ...
... és sok más dal.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?