Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

Á LA CARTE: LIEBESTOD
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 492 értékelés alapján
  Leírás
Á la cARTe: lieBESTod
nyáresti boldog érfelvágás 16 énekesre és jazz kvartettre „Klasszikus és jazz zenészek szokatlan vallomásai, emlékezései, elmélkedései szerelmeikről és szerelmeik szerelmeinek szerelmeiről. Pubertás Wagner-Mahler, felnőttes Lars von Trier és őszes Nat King Cole romantika az acapella és jazz kedvelőinek” – Philipp György

Az Á la cARTe független professzionális zenei társulás, kamarakórus, kreatív gondolkodó együttes, s ezzel hiánypótló szerepet tölt be Magyarország zenei életében. Tagjai fiatal hivatásos énekesek, akik a megszokottól eltérően magas szintű elméleti képzésben is részt vettek – ennek köszönhető az együttes széles repertoárja, mely a klasszikus kórusirodalmon kívül zenekari vagy hangszeres műveket, filmzenét, könnyűzenét is tartalmaz. Az ‘à la carte’ kifejezés hagyományosan az étlapról szabadon választást jelenti – esetükben erre a széles műsortárra, stílusismeretre, magukat minden helyzetben feltalálásra/feltálalásra utal.

Az alternatív operatársulatnak is nevezhető együttes repertoárja a középkor zenéjétől egészen napjainkig öleli fel a különböző zenei stílusokat. E sokszínűséget mutatják fellépéseik is: az elmúlt két évben hallhatta őket a közönség a Papp László Sportarénabeli Illés Lajos Emlékkoncerten, a budapesti Fesztiválzenekar New York-Berlini turnéján, a Fool Moon énekegyüttessel közös filmzenei koncerten vagy a Szent Efrém Férfikarral közös fellépésen, de részt vettek a Wisdom metál együttes Marching for liberty című lemezén is, emellett pedig önálló koncertekkel is bemutatkoztak már.

Eddigi önálló projektjeik a Renaissance című halotti szertartás színházi szemmel, a LEGO Ludus Danielis című középkori misztériumjáték világzenei hangszerelésben, a No megállj csak, Kanjil nevet viselő, indonéz mesékre épülő gyerekelőadás és a klasszikus nagyzenekari filmzenék kórusváltozatát bemutató előadásuk. Ezek sorába illeszkedik a 2014 nyarán bemutatandó lieBESTod – nyáresti boldog érfelvágás 16 énekesre és jazz kvartettre. A kórus partnere ebben a produkcióban a Joe Fritz Band lesz. A Joe Fritz (született Fritz József) magyar jazzklarinét-művész által vezetett Fritz Jazz Band az 50-60 évvel ezelőtti standard darabok feldolgozásaival vált ismertté, s a világ harminc legjobb jazzklarinétosa között tartják számon.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?