Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMPEC II. EPIZÓD
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
KAMPEC II. Epizód színházi sitcom
Szereplők:
Mamma: Andresz Kati
Csabi: Mokány
CsabaSári: Szabó Sára
Timi: Kelemen Tímea
Peti "Sote": Inoka Péter
"H": Császár Zsófia
Valamint: Kókai Réka
Ötlet: Farkas Róbert
Világítástervező: Rohiro
Rendező: Kovács Henrietta
Mozgás: Valkó Bence

A Kampec egy színházi sorozat a vígjáték, a thriller és a krimi határán. A színházba járó közönség előtt nem ismeretlen a színházi sorozat műfaja, a Gondnokság a Katonában két évadot ért meg, a Művház a Jurányiban jelenleg is nagy sikerrel fut.

A Kampec története egy hullaházban játszódik, ahol különféle rejtélyes ügyek történnek. A szereplők groteszk figurák, akiknek megvan a saját bajuk, stich-jük. A történet fő szála egy sorozatgyilkosság, és emellett minden epizód egy önálló történet, sok fekete humorral és abszurd helyzetekkel.
Minden halottnak van valamilyen elrendezetlen ügye, melyben csak Mamma (Andresz Kati), a halottlátó takarítónő segíthet, aki remekül ért a holtak nyelvén. Az ügyek elrendezését azonban megnehezíti Timi, a korrupt rendőrnő és Csabi, a hentesből átképzett boncmester . A második epizódban bizonyossá válik, hogy az ide szállított hullák között összefüggés van, és mindannyian egy sorozatgyilkos áldozatai. Az ügyeket bonyolítja, hogy Timi felsőbb utasításra rendszeresen meghamisíttatja a bizonyítékokat Csabival. Bár Timi próbálja az ügyeket eltussolni, ám az ott dolgozókat egyre inkább érdekli ez a sorozatgyilkosság, és egyre inkább erősödik a gyanú, hogy valaki közülük többet tud a kelleténél... És Csehov óta tudjuk, ha egy pisztoly van a színpadon, az előbb-utóbb el is sül...
A Kampec epizódjai önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat, így az sem fog csalódni, aki a második résznél kapcsolódik be a történetbe.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?