Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANNA FRANK JEGYZETEK
Karinthy Színház - Padlás 2

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 3910 értékelés alapján
  Leírás
A Karinthy Színház és a Nemes Nagy Ágnes Színész Szakképzés közös produkciója
Anna Frank jegyzetek

A napló alapján a jegyzeteket Deres Péter és Vidovszky György készítette,Anna Frank naplóban megörökített története széles körben ismert. A két év bújkálás érzékletes leírása a maga teljességében egyedi példaként maradt fent a második világháború üldöztetésének krónikái közül. Rengeteg színpadi és filmadatptáció készült belőle. A mi előadásunk inkább egyfajta jegyzet a napló oldalaira. Nem meséljük újra a Frank család tragikus történetét, hanem jelenkori komenntárokat fűzük a felidézett eseményekhez.

Azért döntöttünk így, mert a téma aktulitására akartunk összpontosítani: az idegengyűlölet, az antiszemitizmus, a kirekesztés verbális formái újra megjelentek a társadalomban, és éppen a fiatalok a legveszélyeztettebbek azok kritika nélküli gyakorlásában.Előadásunkat elsősorban nekik szánjuk – beavató drámafoglalkozással egybekötve. Az előadást eredetileg egy spirituális helyszínen, a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában játszottuk, ebben az évadban pedig a bújkálás helyszínét megidéző padlásra költözünk, a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola épületébe.

További szereplők: Kámán Orsolya, Budai Márton, Domján Klaudia, Hajdú Ágnes, Hajdú Péter, Kis Veronika, Miskolczi Fruzsina, Pallós Tibor, Szalay Zsófia, Szuromi Bernadett, Valkó Bence

Rendező - koreográfus asszisztens Kálmán Orsolya
  Szereposztás
Színész 
Szalay Marianna 
Színész 
Egyed Attila 
Színész 
Felhőfi-Kiss László 
Színész 
Császár Réka 
  Stáblista
Rendező 
Vidovszky György 
Dramaturg 
Deres Péter 
Koreográfia 
Gyevi-Bíró Eszter 
Jelmez 
Gyevi-Bíró Eszter 
Zene 
Papp Gábor 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1115 Budapest, Bartók Béla út 130. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!