Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A NÉGY ÉVSZAK
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„A kínai tündérmese tudni véli, hogy valamikor egy jámbor szerzetes addig-addig bámulta zárdája falfestményeit, amíg egy napon ő maga is belépett a képekbe, beleolvadt a megcsodált remekművek világába.” Egy idős pár emlékezni kezd – így indul A négy évszak című táncprodukció, mely az alaptörténetből kiindulva mesél az emberi lét tragikumáról, és arról, hogy mindezt hogy képes az ember mégis derűsen szemlélni. Mese arról, hogy az emberi sors mindig hagy maga után egy nyomatot, amin a másik ember tovább tud haladni…

Max Richter zeneszerző Vivaldi Négy évszak című szerzeményét komponálta újra úgy, hogy bár kihallani belőle az eredeti darabot, mégis sokkal univerzálisabb, a világra nyitottabb kompozíció született – az öntörvényű, emocionális zenemű kapcsán megszülető impresszionisztikus képek mögött pedig felfedezhetjük a mindannyiunk számára ismerős emberi sorsokat.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?