Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HTMSZ 14 RUDOLF HESS TÍZPARANCSOLATA ARAD
Thália Színház - Arizona StúdiÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Alina Nelega: Rudolf Hess tízparancsolata
monodráma 16 éven felülieknek!
Az Aradi Kamaraszínház előadása.Az Aradi Kamaraszínház Harsányi Attilával a címszerepben, Tapasztó Ernő rendezésében immár hat éve játssza különböző hazai és nemzetközi fesztiválokon a Rudolf Hess tízparancsolata című előadását. A mára kultikussá vált produkció számos díjban és elismerésben részesült az évek folyamán. 2013-ben többek között a bákói (Románia) Nemzetközi Monodráma Fesztiválon Harsányi Attila elnyerte a fesztivál nagydíját, és a nevével fémjelzett csillagot kapott Moldva egyik legnagyobb városának központjában. Tudomásunk szerint ő az egyetlen magyaroszági magyar
színész, aki csillagot kapott Romániában.

A megrázó, iszonyú sodrású előadás minimális díszlet között, olyan megragadó erővel rángat bele Rudolf Hess őrültségébe, hogy úgy érezzük, végleg beleragadunk a színházi székbe, Hitler helyettesének teljesen szürreális és zavarodott elméjű világába. Az Aradi Kamaraszínház előadása elemi erővel robban tíz parancsolatban, Harsányi Attila párját ritkító játékával.

Fesztivál nagydíj és trófea — Harsányi Attilának, a Rudolf Hess tízparancsolata című előadásban nyújtott alakításáért — VIII . Gala Star Nemzetközi Monodráma Fesztivál, Bákó, Románia Színészek a színésznek-díj — Harsányi Attilának, a Rudolf Hess tízparancsolata című előadásban nyújtott alakításáért — a bákói Bacovia Színház társulatának díja a VIII . Gala Star Nemzetközi Monodráma Fesztivál keretében, Bákó, Románia Ştefan Iordache-díj — Harsányi Attilának, a Rudolf Hess tízparancsolata című előadásban nyújtott alakításáért — a bákói főgimnáziumok diákjainak díja a VIII . Gala Star Nemzetközi Monodráma Fesztivál keretében, Bákó, Románia

Díszlet-jelmez: Tapasztó-Harsányi
Ügyelő: Gheorghe Mureșan
Hang: Gheorghe Mureșan
Fény: Cornel Dume/Ioan Horga
Rendezőasszistens: Fekete Réka
Fordította: Anamaria Pop
  Szereposztás
Rudolf Hess 
Harsányi Attila 
  Stáblista
Rendező 
Tapasztó Ernő 
Rendező asszisztens 
Fekete Réka Thália 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!