Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LELKEM A LELKEDDEL-BERTA ALEXANDRA JUNIOR PRIMA DÍJAS CITERÁS,NÉPDALÉNEKES LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJE
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.4 / 10) - 154 értékelés alapján
  Leírás
Hét év telt el Berta Alexandra első, „Ifijúság gyöngykoszorú…” című lemeze megjelenése óta. Ez idő alatt elvégezte a Liszt Fe­renc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszékének mester­képzését pengetős és népi ének szakokon. Jelenleg a Népzene Tanszék óraadó citeratanára és a Hagyományok Háza népzenei szakelőadója. Munkásságát 2013-ban Juni­or Prima díjjal ismerték el, 2014 januárjában szülővárosa Paks Kultúrájáért kitüntetéssel jutal­mazta.

„Vágyott, beteljesült és betel­jesületlen szerelem; bánat és öröm; várakozás és csalódás, elvágyódás és megérkezés…érzések megéneklése a magyar népdalok egyedülálló szimbó­lumrendszerével. A citera iz­galmas hangszerpárosításokban és hangszer-összeállásokban mutatja meg sokszínűségét, ter­mészetesen az autentikusságot megőrizve” – ezekkel a szavak­kal ajánlja a közönség figyelmé­be második lemezét Berta Ale­xandra.

A koncerten és a lemezen közreműködő zenésztársak a Zeneakadémia Népzene Tan­székének jelenlegi és végzett hallgatói (Kovács Márton, Fe­kete Márton, Cserta Balázs, Kiss Balbinat Ádám, Csasznyi Imre, Csenki Zalán, Zsikó Zoltán), Enyedi Tamás, Horváth Dávid és a Virtus együttes..
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
1011 Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?