Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: SUSANNE ABBUEHL STEPHAN OLIVA - THE LISTENING (CH-NL/F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
'Az énekesnő legnagyobb erőssége teljes sebezhetőségének felvállalásában rejlik; lenyűgöző képessége van arra, hogy minden szót, minden hangot igazi jelentéssel töltsön fel. Visszafogottságából pedig erő árad, nem veszik el virtuozitásának mutogatásában.'
John Kelman (allaboutjazz.com)A svájci/holland énekesnő SusanneAbbuehl kapcsolata a versekkel egészen egyedi. A szövegekbe "belebújva" fedezi fel és engedi szabadjára azok saját melódiáját és ritmusát. Ennek csodálatos példája volt kvartettjének őszi Opusbeli koncertje: az ECM-fesztivál keretében a The Gift című albumukat mutatták be többek között Emily Dickinson és Emily Brontë megzenésített verseivel.
A The Listening című projektben Susanne állandó német zongoristája (WolfertBrederode) helyett a kiemelkedő francia muzsikust, Stephan Olivát találjuk. A zongorista 2008-as Echoes of Spring című lemezével nagy sikerrel mutatkozott be Budapesten a BMC fesztiválján, s azóta eltelt idő igen termékeny volt számára, hiszen nyolc nagylemezt jelentett meg a francia jazz krémjével, illetve olyan nemzetközi sztárokkal, mint Paul Motian, illetve JoeyBaron.

A duó kamaraműsorában a jazztörténet olyan legendás alakjainak a szerzeményeit dolgozza fel, mint JimmyGiuffre, Don Cherry vagy Sun Ra. S noha a felsorolt nevekből nem éppen az ének-zongora páros 'leheletfinom' játéka következik, egy vonatkozásban biztosan hasonló a zenei élmény: hipnotikus 'hallgatnivalót' kapunk.

Közreműködik:

SusanneAbbuehl - ének
Stephan Oliva - zongora

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a JEGY.HU oldalon.

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?