Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HTMSZ 14 LEENANE SZÉPE TEMESVÁR
Thália Színház - Arizona Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Martin McDonagh: Leenane szépe
tragikomédia

A Csiky Gergely Állami Magyar Színház előadása.„Ez a Leenane nevű apró ír település igencsak távol esik Temesvártól, Újvidéktől vagy épp Budapesttől. De amiről darabunk regél, errefelé is nap mint nap megesik. Őszintén remélem, hogy a legdrámaibb fordulatokat-mozzanatokat a néző legfeljebb hírből ismerheti, ugyanakkor ritka köztünk az olyan szerencsés-balszerencsés, aki a kilátástalanul egymásra utalt szereplők gyötrelmeit és kapcsolataik különös, mély szépségét sosem tapasztalta a maga bőrén. Leenane itt van
tehát, és mi Leenane-ban is ott vagyunk.” (Upor László)

ügyelő: Deák Irén
súgó: Czumbil Marika
plakátterv: Benedek Levente
fotók: Bíró Márton
  Szereposztás
Mag 
Csoma Judit 
Maureen 
Magyari Etelka 
Pato 
Bandi András Zsolt 
Ray 
Dévai Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
Upor László 
Rendező asszisztens 
Crăcea Ádám 
Fordító 
Upor László 
Díszlet 
Albert Alpár 
Jelmez 
Balázs Gyöngyi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?