Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HTMSZ 14 KOLDUSOPERA ZENTA
Thália Színház - Arizona Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bertold Brecht: Koldusopera
zenés játék

A Zentai Magyar Kamaraszínház előadása.A vajdasági magyarság egyik nagyon fontos szellemi központja a Tisza menti régió. Ebben a térségben működik regionális színházként 2009 áprilisától a Zentai Magyar Kamaraszínház. A működési struktúra szerint a kezdetektől a színház egy-egy előadásra hívott meg vendégművészeket, majd 2013-ban a Magyar Nemzeti Tanács és a
zentai önkormányzat összefogásának köszönhetően saját társulattal folytathatta működését. Az Újvidéki Művészeti Akadémia színművészet szakának magyar tagozatos, 2013-ban végzett hallgatóival, kilenc frissen diplomázott színésszel kezdhette meg az új évadot.

Az első bemutató Molière komédiája, A fösvény volt, ami azóta is telt házzal megy. Ezt követően került repertoárra a fiatalok diplomaelőadása, Brecht Koldusoperája is, melyet szintén nagy sikerrel játszanak.
Az előadás érdekessége az élő zenei kíséret, melyet a fiatalok saját maguk adnak elő. Zenei segítség: Klem Dávid. Díszlet: Szabó Attila.
  Szereposztás
Penge Mackie, Koldus, Kurva, Zenész 
Kucsov Borisz 
Peachum/Kimball tiszteletes, Koldus, Kurva, Zenész 
Nešić Máté 
Celia Peachum/Jimmy, Koldus, Kurva, Zenész 
Körmöci Petronella 
Polly Peachm, Koldus, Kurva, Zenész 
László Judit 
Brown, Koldus, Kurva, Zenész 
Virág György 
Lucy/Fürész Róbert, Koldus, Kurva, Zenész 
Lőrincz Tímea 
Kocsma Jenny/Ede, Koldus, Kurva, Zenész 
Nagyabonyi Emese 
Smith/Kókadt Walter, Koldus, Kurva, Zenész 
Dévai Zoltán 
Filch/Jakab, Koldus, Kurva, Zenész 
Rutonić Róbert 
Lóvé Mátyás, Koldus, Kurva, Zenész 
Papp Arnold 
  Stáblista
Rendező 
László Sándor 
Rendező 
Balázs Áron 
Fordító 
Vas István 
Kosztüm 
Csík György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?