Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HTMSZ 14 A FIÚ NAGYVÁRAD
Thália Színház - Arizona Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Forgách András: A fiú
tragédia
Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk!
A nagyváradi Szigligeti Színház előadása.Szokatlan időpontban, karácsony előtt érkezik egy nyugdíjas házaspár a hegyek közötti turistaházba. Nem a városban, a családjukkal ünnepelnek, már ez is különös. Ők az egyedüli vendégek az épületben. Beszélgetésük inkább harc, mint dialógus, egy hosszú, egymás mellett leélt élet egyik utolsó csörtéje. Mígnem megjelenik a falu lelkésze, majd a fiú és az őt kereső rendőrök is.

A történet három tragikus figura sorsáról szól, az Öregasszony, a Lelkész és a Fiú sorsa fonódik össze egy végzetes pillanatban. Ahogyan a költő mondja: „Nincs feloldás, enyhülés”. Ahogy egy tragédiában illik is. Forgách András író, Jászai Mari-díjas dramaturg nagy színházi tapasztalattal rendelkező szerző, több díjnyertes és sikerrel játszott darabot és adaptációt jegyez, nem egyszer ő maga rendezi meg a darabjait; akárcsak ezúttal a Szigligeti Színházban, A fiú című drámájának ősbemutatóját.

Súgó: Tentea Katalin
Hangosítók: Zsurka József, Szanday Csongor
Világosítók Nosz Botond, Nagy Imre, Bernád Eduárd
  Szereposztás
Apa  
Hajdu Géza 
Anya  
Fábián Enikő 
Lelkész  
Dimény Levente 
A fiú  
Varga Balázs 
A fiú  
Hunyadi István 
Kislány  
Lászlóffy Emőke 
Nyomozó  
Pál Hunor 
Gondnoknő 
Tóth Tünde 
Első rendőr  
Szotyori József 
Második rendőr  
Csatlós Lóránt 
Szerelő  
Dobos Imre 
  Stáblista
Rendező 
Forgách András 
Díszlet 
Florina Bellinda Vasilatos 
Jelmez 
Florina Bellinda Vasilatos 
Ügyelő  
Joó Emília 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?