Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
12 HÉT
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
12 hét – a K. V. Társulat ifjúsági előadása
A K. V. Társulat egy intenzív műhelymunka eredményét állította színpadra.
Kamaszkor. Szexualitás. Krízis helyzet. Elvetessék, vagy megtartsák a magzatot? Tinédzserek bolyonganak a döntésig vezető útvesztőben. Nem foglalunk állást. Kérdéseket teszünk fel, válaszokat keresünk. Tabuk nélkül, szabadon. Az ő szemszögükből. Kritika részletek: http://7ora7.hu/programok/12-het/nezopont „…Novák Eszter rendezése nem cifrázza agyon a szituációkat, pontosan érzi, hogy az egyes jelenetek és dialógusok meddig tartanak ki, hol vannak bennük fontosabb kérdések, mikor viszi a játék és mikor viszi a kérdés a nézőt… A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola tanulói pedig koncentráltan, fegyelmezetten léteznek a színpadon, a figurákat egy-két gesztusból alaposan és körültekintően építik fel. Önazonosan színházi az egész, játékos, de a témától egy percig sem távolságot tartó…. És remek az összjáték és a kölcsönös figyelem a K.V. Társulat tagjaival, akik pontosan vezetik a helyzeteket a szülők szerepében.” http://divany.hu/stilfuresz/2013/04/08/12_het/ „…a téma mindenképpen elgondolkoztató. Az, ahogy K.V.társulat színészei megélik a szülőket azzal, ahogy a fiatalok látják őket - igen lesújtó képet nyújt, és szinte biztos, hogy egyik szülő sem szeretnénk pont mi lenni. Pedig nagyon is valószínű, hogy mind mi vagyunk”. http://toptipp.hu/szinhaz/alternativ.htm#12 „… kérdések felvetése, a jelenségek széleskörű bemutatása teszi végtelenül fontossá a páratlan vállalkozást. Játsszák el minden iskolában, mutassák meg a felnőtteknek is! Az aktualitáson túl igazi színházi értékeket is hordoz. Himnikus pillanat, mikor a versengő spermiumok leggyorsabbika, győztesen átszakítva a gátakat, ölelésben egyesülve új életet fogan. - De miért így?!?” A darabról:  http://www.nol.hu/kult/20140204-korai_orom Szemere Katalin írása
http://www.kortarsonline.hu/2013/03/szinhaz-12het/14547 Barna Zsuzsa írása   A társulatról: A K.V. Társulat 2007 jött létre. Alapítók és művészeti vezetők: Száger Zsuzsanna és Urbanovits Krisztina. A társulat tevékenységét sokszínűség, rugalmasság jellemezi; előadásaink darab és témaválasztásait a női látás és gondolkodásmód meghatározó szerepe,az aktuális társadalmi és szociális kérdések iránti érzékenység és nyitottság jellemzi. Előadásainkkal célzott közönségréteget szólítunk meg: életkort tekintve a gyerekközönségtől kezdve, a tizenéveseken át egészen a felnőtt nézőkig. Színházi bemutatóink mellett Színházi Nevelési Program; melynek része Ifjúsági és Gyerek program, Performansz sorozat, illetve workshopok és tréningek alkotják évadjaink gerincét. A 2007-es alakulás óta 8 nagyszínpadi bemutatót tartottunk (Fürdőszoba, Fellebbezés, Kitin Klán, Szilánkok, Ünnepeink, Gardénia, 12 hét, Dermedési pont), melyek helyszíne a Thália színház, a MU Színház, a FUGA, a Jurányi Inkubátorház és a Marczibányi Téri Művelődési Központ voltak. kavetarsulat.blogspot.comhttps://www.facebook.com/kv.tarsulatSzöveg: Létay Dóra, Barna Zsuzsa, Tóth Réka Ágnes, Novák Eszter és a szereplők

Szereplők: a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola színészosztálya – 2. évfolyam. (Osztályvezető tanár Naszlady Éva)

Az előadás időtartama: 90 perc

Az előadást 14 éven felüli diákoknak és szüleiknek ajánljuk.
  Szereposztás
Színész 
Chován Gábor 
Színész 
Száger Zsuzsanna 
Színész 
Urbanovits Krisztina 
  Stáblista
Workshop vezető 
Novák Eszter 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?