Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TOVÁBBISVAN
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Váradi R. Szabolcs: Továbbisvan
zenés mesejáték orosz, zsidó és japán mesék alapján

Minden népnek megvannak a maga meséi, a maga hagyományai, kultúrája, mesefigurái, dallamai. De vannak témák, érzések, kérdések, amik minden nép kultúrájában, minden mesében és minden dalban közösek.

Egy vénséges vén szegény hontalan vándornak más sincs a tarisznyájában, csak a történetei. Évszázadokkal ezelőtt ő egy gyönyörű mese bölcs öregapó-figurája lett volna. És ma vajon mi lenne? Engednénk, hogy közénk telepedjen, és történeteivel megvilágítsa a lelkünket?

Ha engedjük, messzi földre, ismeretlen és mégis ismerős tájakra repít, és mesél szegénységről, gazdagságról, jólelkű és fösvény emberekről. Mesél féltékeny versenytársakról, reményt kereső és azt elvesztő férfiakról, harácsoló és önző vagy mértéktartó és dolgos feleségekről. Mesél arról, milyen fontos adni, figyelni embertársainkra, családunkra. Mesél a szeretet erejéről, és arról, hogy a belső békéért meg kell küzdeni. És ha megküzdöttünk, micsoda érték is az!

A Csiky Gergely Színház újra egy lélekmelengető mesével állítja meg egy kis időre a hétköznapok rohanó forgatagát, hogy felhívja kicsik és nagyok figyelmét az igazi értékekre. A népek-kultúrák dallamát Huzella Péter és Szilas Miklós idézi.

Zenéjét szerezte: Huzella Péter és Szilas Miklós         
  Szereposztás
Színész 
Csapó Virág 
Színész 
Tóth Molnár Ildikó 
Színész 
Kovács Zsuzsanna 
Színész 
Horváth Zita 
Színész 
Szula László 
Színész 
Kalmár Tamás 
Színész 
Fábián Zsolt 
Színész 
Grisnik Petra 
Színész 
Német Mónika 
Színész 
Szvath Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Váradi R. Szabolcs 
Segédrendező 
Mészáros Csilla 
Díszlet 
Szalai József 
Világítás 
Memlaur Imre 
Súgó 
Kirsch Veronika 
Ügyelő 
Bors Gyula 
Dalszövegek 
Váradi R. Szabolcs 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?