Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NINCSENAPÁM, SEANYÁM
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szabó Borbála: Nincsenapám, seanyám

A darab tinédzser hősnője látszólag problematikus személy, rossz tanuló, szemtelen, szókimondó kamasz.

A szülei elváltak. A felnőttek kudarcai, újabb útkereséseik viszontagsága, ki nem élt élethelyzeteik megtalálása háttérbe szorítják a lány felnőtté érésének egyik legérzékenyebb időszakát. Egyedül marad. Dönthet: vagy engedi, hogy teljesen rátelepedjen életére a felnőttek vergődése, vagy kilép ebből, és végleg lezárja gyermekkorát, saját életet kezd. A bajban csak a két régi, hű barát, Dezső és Frici áll mellette. Hősünk macskái egyébként példátlanul furcsán viselkednek: cigarettáznak, irodalmi művekből idéznek, főleg Kosztolányi és Karinthy írásaiból.

Az előadás nem családi drámába bújtatott rendhagyó irodalom óra a Nyugatosokról. Nem ismeretterjesztés, hanem egy lány története, aki minden külső elvárással szemben a maga módján érti és szereti az irodalmat. Olvas, és amit olvas, saját életének részévé válik. Nem elemezhető, és feleletben elmondható panelekben, hanem egyszerű és zsigerekben érthető fontossággal.
  Szereposztás
Színész 
Homonnai Katalin 
Színész 
Horváth Zsuzsa 
Színész 
Kardos Róbert 
Színész 
Lovas Dániel 
Színész 
Nagypál Gábor 
Színész 
Nyakó Júlia 
Színész 
Nemes Anna 
Színész 
Spilák Lajos 
Színész 
Tamási Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
Vidovszky György 
Rendező asszisztens 
Tóth Réka 
Rendező asszisztens 
Ivánovics Beatrix 
Díszlet 
Pintér Réka 
Jelmez 
Gyevi-Bíró Eszter 
Zene 
Monori András 
Fény 
Fodor Gergely 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?