Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPOT
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
La Baracca - Testoni Ragazzi: SPOT

Sárgán világítok, mint a nap, kéken, mint a tenger, azúrosan, mint az ég, vörösen, mint a tűz... és akkor is kivörösödök, ha fellelkesdek! Fényes utca vagyok, lakoma vagyok! Ó… milyen sötét vagyok! Most látsz; most nem látsz! De hallhatod, ahogy levegőt veszek… Nem beszélek, de folyamatosan pislogok. Nincs kezem, lábam, de követlek, bárhova mész… Spot vagyok, aki történeteket mesél neked.

“Spot” egy különleges színházi lámpa. Fénye folyamatosan változik, mintákat fest a falra, a padlóra – így a legkülönbözőbb módokon képes kifejezni magát.

Ez a fénnyel kísérletező produkció az “Under a Different Light” és az “On-Off” folytatásaként született meg.

A színészek mozdulatait egyszerű szavak kísérik, miközben a hangsúly mindvégig a hangok, fények és a mozgás egységén marad.

Az előadást játssza: Andrea Buzetti
Rendezte: Valeria Frabetti és Andrea Buzetti
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?