Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUMBA
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gyermekeknek szóló előadás Afrikai népmesék alapján

„Bumba, Bumba merre jártál? A homokkal bírkóztál?”Minden egy lyukas pólóval kezdődött... akarom mondani, egy törött tűvel... vagyis dehogy, minden a vízzel kezdődött... s úgy folytatódott, hogy egy afrikai kisfiúnak, akit Bumbának hívtak, el kellett indulnia egy veszélyes utazásra Bilalival, a kiskutyával. Át kellett vágniuk a nappal forró – éjjel hideg sivatagon, hogy kalandok és különös találkozások után hazatérve megmentsék a falut, ahol élnek... így végződött.

Kalandos történet állatokról, növényekről, varázslókról, emberekről. Bumba történetét Nyugat-Afrika izgalmas világa, a Száhel övezet népeinek kultúrája, zenéje, tánca, szokásai, mondái, mesei inspirálták. A ritmus, a tánc és a történetmesélés, hasonlóan kapcsolódik össze az Apró Színház előadásában, ahogyan az ősi Afrikai színházban.

Az előadás a Tatabányai Jászai Mari Színház, Népház és az Apró Színház együttműködéseként jött létre.

Zenei munkatárs: Mogyoró Kornél
Látvány: Mészáros Gábor
Szerző: Afrikai mesék alapján Góczán Judit és a társulat
Konzultáns: Tóth Miklós

Ajánlott korosztály: 4-12 év
Előadás hossza: 60 perc
  Szereposztás
Színész 
Bisztricsány Linda 
Színész 
Császár Réka 
Színész 
Csík Andrea 
Színész 
Horváth Kristóf 
Színész 
Tarján Veronika 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?