Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELECTRO SWING CLUB BUDAPEST
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Magyarországon egyedüliként az Orfeum nyert felvételt a világ kiemelt nagyvárosaiban jelen lévő Electro Swing Club nevű, elit hálózatba. A dekadens partikon külföldi dj-k keverik a trendi, lüktető zenéket.Fellépők:
Chris Tofu (Electro Swing Club London, UK)
Savages y Suefo (Agogo Records)
Swing Táncverseny

Az Orfeum sok tekintetben úttörő tevékenységének nemzetközi szintű elismerése, hogy a világszerte töretlen sikerű, mindössze maroknyi városban (Hollywood, Párizs, London, Amszterdam, Toronto, Zürich, Brüsszel, Prága stb.) jelen lévő, franchise-ban működő, elit klubhálózat egyedüli magyar tagjaként elindította az Electro Swing Club Budapestet.

A 20-as, 30-as évek dekadens, fülledt világát idéző partikon menő electroswing dj-k keverik a trendi, lüktető és féktelen erőket felszabadító zenéket, azonban a tánc sem maradhat el, az ESCB ezúttal swing táncversenyt hirdet, amire várja swingtánc-tudással rendelkező, lelkes versenyzőit az értékes nyereményekért.
Részletek hamarosan...

Chris Tofu 1995 óta áll a lemezjátszók mögött és adagolja a zenei eklektikát a nagyérdeműnek. Igazi bohém, aki az elmúlt két évtizedet nem csak végigzenélte, de olyan fesztiválok szervezésében is részt vett, mint a Bestival, a Big Chill, a Secret Garden, vagy éppen a Glastonbury fesztivál Shangri-La Színpada. Emellett ő az összekötő kapocs a világ két legnagyobb electroswing partisorozata, az Electro Swing Club és a White Mink között.

A hazai oldalt ezúttal a Savages y Suefo dj/producerduó fogja képviselni. Ők producerként, remixerként és dj-ként is ismertek a nemzetközi electroswing szcénában, sokfelé játszottak Európa-szerte, zenéik pedig jó néhány válogatáslemezre felkerültek. Új remix EP-jük februárban jelent meg bakeliten is, olyan remixerek közreműködésével, mint [dunkelbunt], Kid Loco és Fab Samperi. Április 01-jei hír, de igaz, hogy Suefo az IKEA dj-mix versenyének egyik nyertese.

www.electroswingclub.com
www.facebook.com/chrisdjtofu
www.savagesysuefo.com
www.facebook.com/MarcellDora

Kapunyitás 22 órakor.
Show-kezdés 23.30 órakor.

Jegyárak:
Elővételben: 1.500 Ft
A helyszínen: 2.000 Ft
VIP (asztalfoglalás + 1 welcome shot): 3.000 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?