Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LUXFUNK RADIO FUNKY PARTY + VEGAS MEN
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Havonta jelentkező, exkluzív party-sorozat az Orfeumban a 70-es, 80-as évek legnagyobb funk-alapzenéivel, valamint a 90-es évek és az ezredforduló legfinomabb soul- és r&b-csemegéivel, amelyet élő koncert előz meg.Az Orfeum és a Luxfunk Radio bemutatja...
Luxfunk Radio Funky Party

Az Orfeumban minden hónapban egyszer összegyűlnek azok, akik odavannak a funkzenéért, a gondosan összeválogatott, és mérnöki pontossággal egybekevert zenefolyamért. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatban megtalálja a magának valót minden 25 év feletti: a fiatalabb és az idősebb is.

A bulikon a 70-es, 80-as évek legnagyobb funk-alapzenéi, valamint a 90-es évek és az ezredforduló legfinomabb soul- és r&b-csemegéi szólnak.

A budapesti Luxfunk Party-kon a Luxfunk dj-k szettjét élő (funk)koncert előzi meg, a vendégeket könnyű vacsorával várjuk. Minden bulin más játszik. Ezúttal az Orfeum Vegas Men nevű produkciója mutatkozik be nagyérdeműnek.

Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) és fergeteges show-műsoraik számára ad(ott) otthont.

Ezen az esten minden kellékével együtt elhozzuk Vegas-t az egyetlen pesti mulatóba. A koncert előtt és után, valamint a szünetben, a Bankett Teremben valódi tétek nélkül pörgő rulett- és kártyaasztalok, elegáns krupiék várják a Fortunát megkísértő vendégeinket.
Bár a szerencse forgandó, az április pedig szeszélyes, az amerikai témájú este biztos pont a pesti éjszakában, hiszen az óceán túlpartján gyökerező funky zeneileg is megidézi a Grand Canyon tőszomszédságában felépített, fényesen csillogó, a játékgépek fáradhatatlan forgásától csilingelő szórakoztatóközpontot.

A Luxfunk egyre szélesebbre tárja szárnyait az újabb, megunhatatlan party-zenéket felvonultató produkcióval, amelynek köszönhetően három kiváló énekes, Bebe, a Back II Black frontembere, az X-Faktorban feltűnt, sármos, szívtipró Gyurcsík Tibi, a Megasztárból ismert Giorgio, valamint tehetséges zenészek gondoskodnak arról, hogy a nagy példaképekhez hűen, minőségi módon szólaltassák meg nagyszerű, ikonikus előadók dalait a show-műsorok fellegvárának hamisítatlan hangulatában.

A 20 és 21 óra között érkezők a belépőt teljes egészében, ételre-italra lefogyaszthatják.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 22 óráig.

Jegyárak:
Éjfél előtt: 2.000 Ft (20-21 óra között lefogyasztható)
Éjfél után: 2.500 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?