Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÉLEKTŐL LÉLELKIG - ÁGNES KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Utazás Ágnes egyedülálló zenei világában Radnóti – A lélek aljából és József Attila – Férfiszóval című albumain keresztül.Most egyszer! Ágnes: Lélektől lélekig
A magyar költészet napját 1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük, irodalmi előadóestekkel, könyvbemutatókkal, költőtalálkozókkal és -versenyekkel tisztelegve a magyar líra előtt. Ebbe a minőségi áramlatba kapcsolódik Ágnes egyedülálló zenei világával, aki önálló estjén Radnóti – A lélek aljából és József Attila – Férfiszóval című albumain keresztül hívja közönségét felemelő utazásra.

Elgondolkodtató, lélekre szóló este csendes akusztikában: két magyar költőóriás csodálatos versei gazdag zenei lelkülettel, az igényes zenéjéről, illetve varázslatos hangjáról jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő énekesnő előadásában.

Az Orfeumban különböző produkciókkal, sokféle műfajban kalandozunk, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a magyar költészet napját – zenés hely lévén – megzenésített versekkel ünnepeljük. Ágnes műsorát ajánljuk állandó közönségünknek, akik szívesen megkóstolnak egy nem mindennapi, jellegét tekintve egyedülálló, irodalmi-zenei csemegét, éppúgy, mint azon új vendégeinknek, akik egy páratlan hangulatú helyen minőségi, minden érzékszervre egyaránt ható, audiovizuális élményre vágynak.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 3.900 Ft
Standard: 2.900 Ft
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, akkor a vásárlásnál használt név bemondásával is beengednek az Orfeum Clubban.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?